Visie

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Nieuws

Informatie aanvragen

 

 

 

Nieuws

- Green Passion Hoveniers heeft ruim 200 bomen gekapt in de 2de fase van de herontwikkeling van het terrein waar Stichting OpenDoor te Loon op Zand medio septeber haar deuren opent. Door met zorg de bomen te kappen is er meer openheid gecreerd en hebben de overgebleven bomen meer ruimte om zich te ontwikkelen. Door de ruimte en lichtval die is ontstaan zal er op de grond meer diversiteit aan bodemflora ontstaan. Rondom het terrein zijn met de vrijgekomen takken takkenwallen aangelegd, door deze duurzame toepassing is er geen snoeiafval afgevoerd. De vogels hebben zich al in grote aantallen in de talkkenwallen genesteld.

 

- Green Passion Hoveniers heeft in de Wittevrouwen wijk in Utrecht een stadstuin aangelegd waarbij het thema vogels en insecten centraal staat. De wensen van de opdrachtgever waren duidelijk, een bijdrage leveren aan de vogel- en insectenpopulatie in steden.

 

- Green Passion Hoveniers deelnemer aan Woonperspectief event zaterdag 19 oktober 2013 in Utrecht.

Voor meer informatie kijk op; open dag Woonperspectief event

 

- Green Passion Hoveniers levert bijdrage aan de nieuwbouw van Stichting OpenDoor.

De nieuwbouwlocatie is gelegen in de prachtige bosrijke omgeving van Loon op Zand. Ter voorbereiding op de bouwwerkzaamheden zijn een aantal bomen gekapt. Hierdoor is ruimte gecreeerd voor de nieuwbouw en hebben de overige bomen meer ruimte gekregen wat de ontwikkeleing ten goede komt. Deze werkzaamheden behoren tot de 1ste fase. In een later stadium wordt het gehele terrein onderhanden genomen, waarbij met respect voor natuur, dier en mens een prachtige omgeving wordt gecreerd.

 

Download de nieuwsbrief van Stiching OpenDoor waar u het volledige artikel kunt nalezen. Klik daarvoor op de onderstaande link:

Nieuwsbrief OpenDoor 2013

  

 

*BTW verlaagd naar 6% voor tuinaanleg, renovatie en onderhoud*