Visie

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Tuinonderhoud

Nieuws

Informatie aanvragen

 


Tuinonderhoud

Om uw tuin in optimale conditie te krijgen en te houden is regelmatig onderhoud noodzakelijk. De voor- en najaarsbeurt zijn hierbij belangrijk, maar wat gebeurt er tussen deze periodes? Afhankelijk van het type tuin kunnen wij u hierin adviseren en u deze werkzaamheden uit handen nemen. Tuin, terras of balkon zijn er om van te genieten.

 

Onderhoudscontracten

Om het gehele jaar onbezorgd te kunnen genieten van uw tuin en vooraf inzicht te hebben in de kosten werken wij met de onderstaande onderhoudscontracten

1-     Voor- en najaarsonderhoud;

Totale onderhoudsbeurt voor de gehele tuin

2-     Periodiek onderhoud;

In overeenstemming met u onderhouden wij periodiek uw gehele tuin. U kunt hierbij denken aan wekelijks, 2 wekelijks of maandelijks vooraf besproken onderhoudswerkzaamheden.

3-     Gazon;

Wekelijks (in het groeiseizoen) wordt uw gazon onderhouden en periodiek bemest.

4-     Haag;

1 a 2 maal per jaar wordt er gesnoeid dit afhankelijk van de soort haag.

 

Vakantie/afwezigheidservice

Of u nu geniet van een welverdiende vakantie of voor langere tijd elders verblijft, wij kunnen ervoor zorgen dat uw tuin in de juiste conditie blijft zodat u bij terugkomst direct volop kunt genieten. De door ons geadviseerde of door u gewenste werkzaamheden worden door ons tijdens uw afwezigheid verzorgd.

 

Op afspraak

Wij kunnen ons voorstellen dat u niet gebonden wilt zijn aan contracten ondanks de vele voordelen. Vandaar dat wij vanzelf sprekend het hele jaar op afroep beschikbaar zijn.

 

Ook bij eventuele calamiteiten zoals bv storm schade bied Green Passion Hoveniers uitkomst. U kunt ons altijd bellen of een email sturen en wij zorgen voor een passende oplossing.

 

*BTW verlaagd naar 6% voor tuinaanleg, renovatie en onderhoud*